Soteuttamo 2.0 -tilaisuus toi erilaisia toimijoita yhteen

19.11.2018

Sibeliustalossa 12.11.2018 järjestetty Soteuttamo 2.0 –tilaisuus innosti ja antoi uusia eväitä innovointiin, ennakointiin ja toiminnan kehittämiseen. Sote-toimintaympäristö on muutoksessa ja tarve uusille verkostoille ja kumppanuuksille lisääntyy. Koska haasteet ovat yhteisiä, niin kehitystyökin kannattaa tehdä yhdessä.

Lahti Soteuttamo 2.0 -tilaisuuden esitys- ja työpaja materiaalit saat tästä. Linkin takaa löytyy myös kaikkien muiden Soteuttamo 2.0 –tilaisuuksien materiaalit.

Jotta pystymme vastaamaan alueen palveluntuottajien ja sote-kehittäjien tarpeisiin, toivomme palautetta ja ideoita seuraavia Soteuttamoita varten. Soteuttamoiden tavoitteena on jatkossakin kirittää maakuntia kehittämään uudenlaista alueellista yhteistyötä yli tuttujen kunta- ja toimialarajojen.

Tulemme järjestämään seuraavan Soteuttamon Lahdessa alkuvuodesta 2019.

Yhteistyöterveisin
Päijät-Hämeen Liitto, Ismo Rautiainen
Hämeen ELY-keskus, Matti Nykänen
Lahden ammattikorkeakoulu, HYVÄ-hanke, Pirjo Tuusjärvi

Ajankohtaista Soteuttamo-tietoa tästä, uusinta uutiskirjettä pääset lukemaan täältä ja uutiskirjeen tilauksen voit tehdä täältä. Soteuttamo 2.0 tapahtumakalenteriin pääset tutustumaan täältä. Pienten- ja keskisuurten yritysten liiketoiminta edellytykset sote-alalla -raporttiin pääset tutustumaan täältä